Érpatak
Érpataki Modell

Rend a lelke mindennek.
A biztonságos és élhető település kialakításának elvrendszere és módszertana.

Ismerje meg az
Érpataki Modellt!


Eredményeinkre nemcsak országos szinten, de külföldön is felfigyeltek már.


Érpataki Modell hivatalos honlap

Sajtóhírek az
Érpataki ModellrőlKöltözzön
Érpatakra!
Isten, lélek és szív


Léleképítő videó válogatás

Versek

 Alföldi Géza:
 Csak a gyökér kitartson


 Komjáthy Jenő: Magyar

 Szalézi Szent Ferenc:
 A te kereszted


 Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

 Petőfi Sándor: A nemzethez

 Wass Albert: Üzenet haza

 Komjáthy Jenő: Magyar vagyok

Térkép

Látogatottság számláló Látogatottság
számláló

Nyitólap nyomtatás

Akasztják a jogrend gyilkosait
2014-06-16

Érpatak Község Önkormányzata és az Érpataki Modell Országos Hálózata demonstrációt tart 2014. 06. 17-én 8.00 órától a Nyíregyházi Törvényszék és az Ügyészség épülete előtt.

 

A demonstráción jelképesen akasztásra kerül egy bűnöző ügyész és egy bűnöző bíró, majd megízleltetik velük a pokol tüzét, ami várni fog rájuk haláluk után világromboló és nemzetpusztító tevékenységük miatt. 

 
A tüntetés szervezői 11.30 órakor sajtótájékoztatót tartanak.
 
12.00 órakor a figyelemfelhívás érdekében szimbolikus értelemben az adófizetői pénzen elkövetett, következmények nélküli jogrend-pusztító tevékenységük abbahagyásának követelése miatt felakasztásra kerülnek, majd nemzetellenes bűnük mértékének érzékeltetése miatt a rájuk váró súlyos büntetések érzékeltetése céljából a pokol tüzének megidézésével a felakasztott joggyilkosok meggyújtásra is kerülnek. 
 
 
A demonstrációt azon bírósági és ügyészségi vezetők ellen kívánjuk tartani, akik a legalapvetőbb törvényeket és jogszabályokat nem ismerik, sorozatosan nem tartják és nem tartatják be azokat. Ugyanakkor alkalmatlan, hivatástudat nélküli, megélhetési bírókat és jogtipró ügyészeket, tartanak pozícióban akiknek semmilyen felelősségre vonástól nem kell tartani. abc szintű jogsértő magatartásuk semmilyen következménnyel nem jár, mert azt gátlástalanul, vezetői jóváhagyással folyamatosan végzik. Így pusztítják a jogrendet, kiszámíthatatlan és teljesen kaotikus állapotokat generálva a társadalomba. 
 
Demonstrációnk révén fel kívánjuk hívni az ország közvéleményének figyelmét, hogyan rombolják büntetlenül és háttérből bizonyos bűnöző ügyészek és bűnöző bírók az ország jogbiztonságát és a rendőri munka hatékonyságát, valamint hogyan segítik bizonyos aljas szándékú, romboló ügyészek nyomozásfelügyelet során, destruktív bírók az ítélkezés során a vidék kifosztását és rettegésben tartását, a jogrend legyengítését és egy nemzet elpusztítását
 
Fel kívánják hívni a figyelmet arra, hogy a média szuggesszió a nemzetközi ügynökszervezetek tagjainak mindenhez való szabadságjogát és védelmét írja elő a lakáj-köztisztviselő rétegnek úgy, hogy ugyanakkor pedig az ez ellen tiltakozók jogainak a sárba tiprása képezi a politikailag korrekt magatartásmódot. Mi azonban ezt az abszurd helyzetet sosem fogjuk elfogadni, még akkor sem, ha totálisan átprogramozzák az állami (köz)tisztviselőink agyát, hogy eminens lakájként szolgálhassák a nemzetközi pénztőke nemzetpusztító feladatait. 
 

Sajtóriportok a demonstráció kapcsán


Akasztás

ATV

Retro Rádió riport

Nyíregyházi TV riport

Lánchíd Rádió rioportja

 Üzenetek |harcosiskola
Bohos ostor
Keresés a helyi hírek között


2018. április 20.
Kedves Konrád, Tivadar!
Boldog névnapot kívánunk.
Időjárás - hőtérkép

időjárás

Hőtérkép
forrás: idokep.hu

Közhasznű oldalak

Nagykállói Kistérség

Magyarország.hu

Regionális Államigazg. Hivatal

Belügyminisztérium

Egyéb közlemények


Tájékoztatás a 2011 évi adóról

Kereskedelmi tevékenységek nyilvántartása


Európai Mezőgazgdasági Vidékfejlesztési Alap.
A vidéki területekbe beruházó Európa

Érpatakot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja