Érpatak
Érpataki Modell

Rend a lelke mindennek.
A biztonságos és élhető település kialakításának elvrendszere és módszertana.

Ismerje meg az
Érpataki Modellt!


Eredményeinkre nemcsak országos szinten, de külföldön is felfigyeltek már.


Érpataki Modell hivatalos honlap

Sajtóhírek az
Érpataki ModellrőlKöltözzön
Érpatakra!
Isten, lélek és szív


Léleképítő videó válogatás

Versek

 Alföldi Géza:
 Csak a gyökér kitartson


 Komjáthy Jenő: Magyar

 Szalézi Szent Ferenc:
 A te kereszted


 Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

 Petőfi Sándor: A nemzethez

 Wass Albert: Üzenet haza

 Komjáthy Jenő: Magyar vagyok

Térkép

Látogatottság számláló Látogatottság
számláló

Nyitólap nyomtatás

Érpatak Tisztelt Lakói!
2014-08-27

Tájékoztatom Önöket, hogy megkezdtük ajánlóíveken történő aláírásgyűjtést a választásokon való induláshoz. Aki ajánló aláírásával segíteni kívánja az indulásomat, az a következő személyek valamelyikének felkeresésével teheti meg 2014. szeptember 08-án 12 óráig:

Kóczon Miklósné Margó(Érpatak, József Attila út 3. szám)

Násztáné Orosz Erika(Érpatak, Béke út 39. szám)

Papp Jánosné Margó néni(Érpatak, Szabadság út 11/a. szám)

Dalanics Mihályné Margó néni(Érpatak, Dózsa György út 7. szám)

Pál Anita(Érpatak, Szent István 7/c. szám)

Mozga Lászlóné Andi(Érpatak, Vörösmarty út 22. szám)

Barabás Béláné Marika néni(Érpatak, Kölcsey út 21. szám)

Kiskasza László(Érpatak, Béke út 21. szám)

Simon Rita(Érpatak, Köztársaság út 3. szám)

Gagna Tünde(Érpatak, Nyári Pál 28. szám)

Orosz Mihályné(Érpatak, Béke út 33. szám)

Dalanics Zoltánné Klári(Érpatak, Széchényi út 10. szám)

és nálam, Orosz Mihály Zoltánnál személyesen.

 

Előre is köszönjük támogató aláírását. Az aláírások során továbbra is várjuk őszinte észrevételeit, javaslatait, ötleteit és a megoldandó problémáinak jelzését éppen úgy amint eddig is tették, kérjük tartsák meg ezt a jó szokásukat és továbbra is osszák meg velünk.

Az ajánlások összeírása során, azokat kiegészítve minden építő szándékú érpataki lakos számára biztosítok lehetőséget személyes találkozásra is: telefonos egyeztetés után tetszőleges időpontban, vagy a már hónapok óta működő és jól bevált

pénteki közösségi napokon, amikor

1./délelőtt folyamán a hét közben érkezett bejelentések megoldása érdekében helyszíni (terep)szemléket és bejárásokat tartok a kollégáimmal kint a településen, utána pedig probléma-megoldó szakmai konzultációk következnek a hivatalban és a minél hatékonyabb megoldási módszerek szerint intézkedéseket kezdeményezzük,

2./12-től 14 óráig személyes találkozás céljából fogadóórát tartok a polgármesteri hivatal Árpád termében, ahol a személyes megbeszélésre bejelentkezett és megjelent lakosokat fogadom.

3./14 órától 20 óráig ifjúsági délutánra várjuk Érpatak gyerekeit és fiataljait az értelmes szórakozás és az életre való felkészítés céljából.

 

A pénteki közösségi napokon, ha igénylik, hogy személyesen keressem fel a lakhelyén vagy jelzett helyen a településünkön, akkor erre is nyílik lehetőség. Ha pedig a hivatalban akar megkeresni, akkor erre is van lehetőség a kialakult gyakorlatnak megfelelően a velem való telefonos (személyes a számomon: 06 30 9 678 777) vagy a kolléganőimmel (Pál Anita, Gagna Mihályné, Simon Rita) való személyes vagy telefonos (a polgármesteri hivatal mobil számán: 06 30 335 57 15) történő egyeztetés után.

Tájékoztatom Önöket, hogy amikor a Simonokfélrevezető áztatásait és lejáratási kísérletét akarják Önöknek adagolni, akkor soha ne feledjék, hogy én nem változtam, csak az a „bűnöm”, hogy az országban meghonosított fityeszes mutyikban nem vettem részt és azokhoz ráadásul még nem is asszisztáltam. Nem engedtem, hogy törvénytelenül elvegyék az önkormányzattól a Szilágyi Márta néni féle 10 hektáros legelőt, melyet már a hátunk mögött 1 évre a fityeszes mutyi-gyakorlatnak megfelelően törvénytelenül oda is adtak használatra Simon Barnabásnak. Amikor visszapereltem a 10 hektáros legelőt az önkormányzatnak s helyre tettem (a Vérpataki időkben az Érpatakról elmenekült) Simon Miklósnak az Érpatak belügyeibe való illetéktelen beavatkozási kísérletét, utána ezen egyéni sérelmük miatt a Simonok ellenem fordultak.

Amikor Simon BarnabásÖnöket eteti a rólam szóló „kritikával”, akkor soha ne feledjék, hogy ezen kritikák hátterében az áll, hogy Simon Barnabástól visszavettem a törvénytelenül neki oda adott legelőt az önkormányzatnak. Higgyék el, hogy ennek a konfliktusnak a felvállalása során is az önkormányzat és a közösségi érdek képviselete vezérelt és nem érdekel, hogy e miatt folyamatos alattomos támadásokat kapok a Simon család tagjaitól. Higgyék el, hogy ha a Simonok pénz-, vagyon- és hataloméhségét egy kicsit visszametsszük ez mindannyiunk közös érdeke. /Barnuskát huszonévesen már olyan vagyonnal látták el (természetesen azért, mert „jó pályázatot” adott be) vissza nem térítendő támogatások formájában, hogy más gazda 2 életen keresztül éjjel nappal dolgozva sem tudna annyi vagyonra szert tenni./

A Simonok jelenlegi küldöncével és a köpönyegforgató Alexa Mihállyalkapcsolatban pedig arra szeretném felhívni a figyelmüket, hogy az ő folyamatos hazugságai és aljas mocskolódásai mögött az áll, hogy 1./ egyszer Nyíregyházán a tűzoltóság előtt Wolksvagen Caddy önkormányzati autóval súlyos közlekedési hibát elkövetve, szétnézés nélkül elé fordult egy szabályosan közlekedő autó elé és a keletkezett kárt e miatt ki kellett neki fizetni. 2./ Az egyik alkalommal engedély nélkül „ellopta” a Mercédesz Vito nevű önkormányzati kisbuszt és át akart vele menni sunyiban Újfehértóra a kertek alatt a Sinóri úton. E közben úgy elakadt, hogy a lámpa alatti lökhárítót is leszaggatta a kocsiról és az önkormányzat Zetorjának kellett kihúzni a sárból. A károkozás miatt kifizettettem vele a lökhárítóban keletkezett kárt és eltiltottam a Vítótól. E miatt megsértődött és ez után ő is ellenem fordult, azóta úton útfélen csak mocskol, és ábrándozik valamilyen fitykiriszes állásígéretről.

Amikor a mocskolódók azt hazudják, hogy „Orosz Zoli megváltozott”, akkor e helyett az igazság az, hogy 1./ Orosz Zoli vagy nem engedett valamelyik harácsolási vágyának, hogy ez által az önkormányzatnak kárt okozzon vagy 2./ valamilyen kár megtérítésére lett kötelezve amit az önkormányzatnak okozott, vagy 3./ valamilyen egyéni személyes sérelem érte és az e miatti „bosszú” vezérli.

Tájékoztatom Önöket, hogy ismét indulok Érpatak polgármesteri címéért és a jövőben is egy megtisztult, jó képviselő-testülettel szeretnék együtt dolgozni, s minden erőmmel, tehetségemmel azon leszek, hogy eredményeinket megvédjük. Bízzanak továbbra is bennem, munkatársaimban és az általunk javasolt képviselő-testületi tagokban, és a választáskor támogassanak szavazatukkal bennünket, és általunk segítsék Érpatak további fejlődését.

 

     Érpatak, 2014. augusztus 27.

Tisztelettel:

 

 

Orosz Mihály Zoltán

polgármester

harcosiskola
Bohos ostor
Keresés a helyi hírek között


2018. április 20.
Kedves Konrád, Tivadar!
Boldog névnapot kívánunk.
Időjárás - hőtérkép

időjárás

Hőtérkép
forrás: idokep.hu

Közhasznű oldalak

Nagykállói Kistérség

Magyarország.hu

Regionális Államigazg. Hivatal

Belügyminisztérium

Egyéb közlemények


Tájékoztatás a 2011 évi adóról

Kereskedelmi tevékenységek nyilvántartása


Európai Mezőgazgdasági Vidékfejlesztési Alap.
A vidéki területekbe beruházó Európa

Érpatakot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja