Érpatak
Érpataki Modell

Rend a lelke mindennek.
A biztonságos és élhető település kialakításának elvrendszere és módszertana.

Ismerje meg az
Érpataki Modellt!


Eredményeinkre nemcsak országos szinten, de külföldön is felfigyeltek már.


Érpataki Modell hivatalos honlap

Sajtóhírek az
Érpataki ModellrőlKöltözzön
Érpatakra!
Isten, lélek és szív


Léleképítő videó válogatás

Versek

 Alföldi Géza:
 Csak a gyökér kitartson


 Komjáthy Jenő: Magyar

 Szalézi Szent Ferenc:
 A te kereszted


 Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

 Petőfi Sándor: A nemzethez

 Wass Albert: Üzenet haza

 Komjáthy Jenő: Magyar vagyok

Térkép

Látogatottság számláló Látogatottság
számláló

Nyitólap nyomtatás

Tisztelt Képviselő-jelölt!
2014-09-22

Az elmúlt évek során bizonyára az Ön számára is nyilvánvalóvá vált, hogy a vezetésem alatt milyen mértékű lepusztulási helyzetből lett egy fejlődő irányba állítva szeretett településünk, Érpatak. 

A következő ciklusban mindenképpen ezen az úton kívánom előre vinni Érpatakot, az áldozatkészségemből és a tanulásra fordított rengeteg időm és energiám révén felhalmozott hozzáértésem és a sok–sok szituációban összegyűjtött szakmai tapasztalatom-tudásom által.
 
A helyhatósági választásokhoz közeledvén, most azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fent leírtak tudatában hajlandó-e egyértelműen állást foglalni az eredményeim, és az azokat továbbfejleszteni kívánó programom mellett, és hajlandó-e aktív és nyílt elkötelezettséggel támogatni és segíteni a kampányban és a következő 5 évben az általam képviselt irányvonalat. 
 
Amennyiben IGEN a válasza, akkor kérem, hogy biztosítson lehetőséget egy személyes egyeztetésre
 a polgármesteri hivatalban vagy egy Ön által megjelölt tetszőleges helyszínen
 2014. szeptember 25-e, csütörtök 17,00 óráig, s
amennyiben nem kíván személyesen konzultálni, akkor írásban küldje meg véleményét részemre.
 
Ha az a szándéka, hogy más irányba kívánja vinni a települést és más polgármester-jelölt programját kívánja támogatni, azt is elfogadom, de bizonyára megérti, hogy én olyan emberekkel akarok szorosan együttműködni és belőlük egy településfejlesztési csapatot megszervezni, akik kiállnak a településünk fejlődését garantáló gyakorlatom és a programom mellett, van határozott elképzelésük a település jövőjéről, és ezen elképzelésüket meg is vallják nyíltan és őszintén.
 
Érpatak, 2014-09-22.
Tisztelettel:
 
 
Orosz Mihály Zoltán
polgármester, polgármester-jelölt
 
 
 
Utóirat:
 
 
Amennyiben más irányba kívánja vinni a települést és más polgármester-jelölt programját kívánja támogatni és ennek az okát hajlandó megosztani velem, akkor arra is nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis nagyon érdekel, hogy tehetségtelen és alkalmatlan polgármester-jelöltek mivel tudják megtéveszteni és félrevezetni a lakosságot, hogy egy bizonyítottan a fejlődést garantáló útról a település letérni akarjon. Melyek azok az aktuális hazugságok, amelyek révén egyesek a biztonságot, a nyugalmat, az ingatlanok növekvő értékét, az építő, nem parazita típusú lakosok pozitív betelepedési folyamatait stb. hajlandóak kockáztatni és a települést katasztrofális közállapotok újra bekövetkezésének kiszolgáltatni a gyengekezű, felkészületlen, totálisan bizonytalan polgármesterjelöltek hatalom és pénzéhségének kiszolgálása céljából. 
 
Ez azért is nagyon fontos, mert ha körbe tekintünk a terrorban tartott és elnéptelenedő vidéki településeken, akkor könnyen belátható, hogy hozzánk hasonló eredményeket nagyon kevés helyen sikerült megvalósítani. Ezzel kapcsolatba bármit is próbálnak hazudozni a Fideszes haszonleső lakájok, akkor is kétségbevonhatatlan tény, hogy a vidéki problémákat sem elődeik: az MSZP, sem pedig a FIDESZ nem tudták megoldani a rendelkezésére álló 8 évben. 
 
A megoldás mindig a polgármester rátermettségére, hozzáértésére és bátorságára alapozott teljesítményein múlott és nem (!!!) azon, hogy az adott polgármester, hogyan „fényezi” az aktuális hazaáruló politikai garnitúra fenekét. A polgármesteri tisztség-gyakorlásnak a titka nem ez!! (Hofi Géza 80-as évekbeli kifejezését használva a tehetségtelen politikai vezetők azért rontanak el mindig mindent, mert azt hiszik, hogy nem kell érteni semmihez, szerintük az a jobb és alkalmasabb vezető, akinek „szarosabb a szája a seggnyalástól”.) Hiába próbálják újraerőltetni ezt a meddő zsákutcát a Fideszes tehetségtelen haszonleső lakájok, ez a módszer már a kommunista időkben is és napjainkban is megbukott.
 
 
harcosiskola
Bohos ostor
Keresés a helyi hírek között


2018. április 20.
Kedves Konrád, Tivadar!
Boldog névnapot kívánunk.
Időjárás - hőtérkép

időjárás

Hőtérkép
forrás: idokep.hu

Közhasznű oldalak

Nagykállói Kistérség

Magyarország.hu

Regionális Államigazg. Hivatal

Belügyminisztérium

Egyéb közlemények


Tájékoztatás a 2011 évi adóról

Kereskedelmi tevékenységek nyilvántartása


Európai Mezőgazgdasági Vidékfejlesztési Alap.
A vidéki területekbe beruházó Európa

Érpatakot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja