Érpatak
Érpataki Modell

Rend a lelke mindennek.
A biztonságos és élhető település kialakításának elvrendszere és módszertana.

Ismerje meg az
Érpataki Modellt!


Eredményeinkre nemcsak országos szinten, de külföldön is felfigyeltek már.


Érpataki Modell hivatalos honlap

Sajtóhírek az
Érpataki ModellrőlKöltözzön
Érpatakra!
Isten, lélek és szív


Léleképítő videó válogatás

Versek

 Alföldi Géza:
 Csak a gyökér kitartson


 Komjáthy Jenő: Magyar

 Szalézi Szent Ferenc:
 A te kereszted


 Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

 Petőfi Sándor: A nemzethez

 Wass Albert: Üzenet haza

 Komjáthy Jenő: Magyar vagyok

Térkép

Látogatottság számláló Látogatottság
számláló

Nyitólap nyomtatás

Simon Miklós és családja retteg az új választástól
2016-09-27

A (v)érpataki időkben Érpatakról elmenekült tehetségtelen fideszes lakájpolitikus SIMON MIKLÓS ÉS CSALÁDJA RETTEG AZ ÚJ VÁLASZTÁSTÓL ÉS A NÉPHARAGTÓL! Holott az igazságos és mindenható Isten haragjától kellene nekik legjobban félniük!

Simon Miklós 2016-09-19-én az országgyűlésben még arról nyefegett és az ügyben kért "tanácsot" párttársától az államtitkártól egy szinházi jelenet keretében, hogy hogyan kellene megszabadulni az érpataki polgármestertől. Ma már meg azon mesterkednek, hogy miért legyen érvénytelen a képviselő-testület feloszlatása. Simon Miklós fideszes országgyűlési képviselő akinek a bűntársait börtönbüntetésre ítélték, még mindíg kevesli azt a 100 millió vissza nem térítendő támogatást és az újfehértói állami földeket, amiket az öccse Simon Barnabás önkormányzati képviselő és családja kapott a "jól megírt" pályázatai után.

Szeretnék meg nem történtté tenni a testület feloszlatását! Szeretnék visszafordítani a történelem kerekét. A banánköztársasági szintre züllesztett outsider és dilettáns kormányhivatal apparátcsikjai ebben maximálisan igyekszenek asszisztálni! Elkéstek az aljaskodással! A HVB választást kiíró határozata jogerős!

Megismételt ülés volt, akkor speciális szabályok érvényesek: az SZMSZ kogens rendelkezésként kötelezővé teszi az elmaradt testületi ülés napirendi pontjait! Ebben az esetben (vagyis a napirendi pontok vonatkozásában) a képviselő-testületnek nincs lehetősége választásra, ezért ebben a kérdésben nincs is szükség szavazásra!

Így történt a név szerinti szavazás!

Ki is az a fideszes Simon Miklós nevű lakájpolitikus?

Ő volt az, akinek a felesége ötmilliós végkielégítést szavaztatott meg, miután távozott a polgármesteri székből, és felment az országház falai közé. A média felkapta az ügyet, ami miatt kényszerűségből visszafizette, de csak a nettó összeget . Majd röviddel ez után felesége díszpolgári címet adományozott neki, ami szintén kiverte a biztosítékot a közvéleményben. Egy másik esetben a botrányairól elhíresült képviselőt csak a mentelmi joga mentette meg a büntetőjogi elszámoltatástól, ugyanis a bűntársait ennek hiányában már mind felelősségre vonták (Nyírmihálydi polgármestere, Simon jegyzője és pénzügyese. Korábban szavazási botrányba is keveredett.videó |harcosiskola
Bohos ostor
Keresés a helyi hírek között


2018. március 17.
Kedves Gertrúd!
Boldog névnapot kívánunk.
Időjárás - hőtérkép

időjárás

Hőtérkép
forrás: idokep.hu

Közhasznű oldalak

Nagykállói Kistérség

Magyarország.hu

Regionális Államigazg. Hivatal

Belügyminisztérium

Egyéb közlemények


Tájékoztatás a 2011 évi adóról

Kereskedelmi tevékenységek nyilvántartása


Európai Mezőgazgdasági Vidékfejlesztési Alap.
A vidéki területekbe beruházó Európa

Érpatakot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja