Érpatak
Érpataki Modell

Rend a lelke mindennek.
A biztonságos és élhető település kialakításának elvrendszere és módszertana.

Ismerje meg az
Érpataki Modellt!


Eredményeinkre nemcsak országos szinten, de külföldön is felfigyeltek már.


Érpataki Modell hivatalos honlap

Sajtóhírek az
Érpataki ModellrőlKöltözzön
Érpatakra!
Isten, lélek és szív


Léleképítő videó válogatás

Versek

 Alföldi Géza:
 Csak a gyökér kitartson


 Komjáthy Jenő: Magyar

 Szalézi Szent Ferenc:
 A te kereszted


 Gyimóthy Gábor: Nyelvlecke

 Petőfi Sándor: A nemzethez

 Wass Albert: Üzenet haza

 Komjáthy Jenő: Magyar vagyok

Térkép

Látogatottság számláló Látogatottság
számláló

Nyitólap nyomtatás

Lakossági tájékoztatás megfigyelőszolgálatok felállításáról
2016-11-18

Érpatak Tisztelt Lakói!

 

Teljes megdöbbenéssel tapasztaljuk, hogy a Simonék és haszonleső, mutyiváró csatlósai által a kampány mekkora mértékben kezd el aljasodni. Simon Barnabás fia és társai az éj leple alatt széthordott névtelen, aláírás nélküli szórólapokon hazudoznak, rágalmaznak bennünket.

 

Már ott tartunk, hogy szinte mindenki, aki nem a Simonék családjának pénz és hataloméhes önző céljait segíti, hanem a több mint egy évtizedes Orosz Mihály Zoltán által megteremtett, mára már egyetemi szakdolgozatok témájává is tett sikeres, biztonságos településvezetés mellett áll ki és indul a képviselőtestületi tagságért az mára mindenképpen bűnöző lett a Simonék által terjesztett szórólapok szerint: a település gazdálkodását minden évben megtakarítással záró, életében törvényesen még soha el nem ítélt sikeres polgármester is, aki a Simonék által terjesztett szórólapok hazugságai szerint csaló, hűtlen kezelő, okirat hamisító, stb. és mindenféle bűncselekményt elkövető. Most hírtelen Kóczon Miklósné Margó alpolgármester asszony és a szakmailag nagyon elismert, hosszú éveken keresztül Magyarország egyik legkiválóbb kórházában, a Honvéd kórházban szolgálatot teljesítő Dr. Maxin Mihály doktor úr is hirtelen (okirat hamisító) bűnöző lett. Nem furcsa ez Önöknek, hogy pont akkor, amikor a Simonok egyre éhesebb módon akarják megszerezni Magyarország összes földjét, amikor ők éheztek meg legjobban a politikai hatalomra úgy, hogy ismételten egy olyan alkalmatlan családtagot akarnak a polgármesteri székbe ültetni, aki folyékonyan sem írni, sem olvasni, sem pedig összefüggően beszélni nem tud.

 

Értjük mi, hogy most ebben a fidesznek még hátralévő néhány évében akarnak eszeveszetten rabolni és az idő is sürgeti őket, hiszen ebben a narancsos mutyi világban, ahol a fidesz seggnyalókon kívül mindenkit a társadalom 90 %-át el akarják nyomni. Most lehet még utoljára úgy kitömni a családi pénztárcákat, hogy utána száz évnyi tisztességes munkával sem lehet olyan vagyongazdagodásra szert tenni majd, mint az utolsó közvagyont fosztogató rablási időkben, amikor a gátlástalanul elszabadul majd a közvagyont fosztogató rablási ösztön a fidesz által uralt területeken. Higgyék el, ennek az egyéni gazdagodási-harácsolási vágynak semmi köze az Érpatakiak szolgálatához.

 

Figyeljék meg a Simon Barnabást „támogató” haszonleső csapatot: Ők is tudják, hogy Simon Barnabás teljesen alkalmatlan a feladatra, közülük őt egyik sem tiszteli, de mindegyik potyaleső módon abban reménykedik, hogy a Simonékhoz beálló csatlóskodásért a fideszes mutyik valamelyikében hálából ők is részesülnek és így valamilyen potya úton csurran cseppen nekik is néhány 10 millió forint valamilyen fideszes pályázatból. Higgyék el, hogy ennek a bandának semmi köze Érpatak jövőjéhez, ezeket csak a saját önző anyagi vágyaik kielégítése vezeti.

 

A rágalmakat terjesztő (sokszor még aláíratlanul is kiadott) szórólapok terjesztése bűncselekmény, ezért a szórólapozók (még ha ezek újra ifj. Simon Barnabás, Seres Konrád és Bagoly Tamás stb.) tettenérése és rendőri intézkedés alá vonása nagyon fontos számukra, ezért ezen bűnelkövetők elfogása céljából 24 órás ügyeletet fogunk tartani Érpatakon az ország különböző pontjáról érkező közjogi frontharcos barátaink bevonásával. Ezek a személyek megfigyelő-szolgálatot teljesítenek majd településünkön, mert segítenek a Büntető törvénykönyv 350. §. (1) bekezdésébe ütköző választás rendje elleni további bűncselekmények felderítésében és rendőrkézre adásában. Tájékoztatás céljából bármilyen gyanús ügy kapcsán (pl.: rágalmazó szórólap terjesztése, krumpli-, és/vagy hagyma osztás, borítékban való pénzosztogatás stb.) kérjük forduljanak hozzám bizalommal személyesen vagy a saját telefonszámomon: 06 30 9 678 777, vagy a szolgálatban lévő megfigyelőinkhez személyesen vagy az alábbi hivatali telefonszámon: 06 30 33 55 715. A Simonék által Nyírbogáton és környékén gyakorolt aljas módszerek alkalmazását Érpatakon nem fogjuk sem tétlenül nézni, és nem is fogjuk eltűrni, hanem le fogjuk leplezni és rendőrkézre is fogjuk adni és büntetőjogi felelősségre vonásukat is fogjuk kezdeményezni. A Nyomravezetőknek az információk bizonyító erejének hatékonyságától függően 10.000. és 100.000. Ft közötti nyomra vezetői díjat ajánlunk.

 

Rövidesen tételesen cáfoljuk a rágalmakat és ne feledjék, hogy az aljasság és a gonoszság ilyen fokú megnyilvánulásaikor egyetlen hatékony ellenszer van: a tiszta szívből jövő sok sok ima. Kérjük ebben is segítsenek!

 

Érpatak, 2016. november 17.

Tisztelettel:

 

 

Orosz Mihály Zoltán polgármesterTájékoztató |harcosiskola
Bohos ostor
Keresés a helyi hírek között


2018. április 20.
Kedves Konrád, Tivadar!
Boldog névnapot kívánunk.
Időjárás - hőtérkép

időjárás

Hőtérkép
forrás: idokep.hu

Közhasznű oldalak

Nagykállói Kistérség

Magyarország.hu

Regionális Államigazg. Hivatal

Belügyminisztérium

Egyéb közlemények


Tájékoztatás a 2011 évi adóról

Kereskedelmi tevékenységek nyilvántartása


Európai Mezőgazgdasági Vidékfejlesztési Alap.
A vidéki területekbe beruházó Európa

Érpatakot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja