NYOMTATÁS

Tisztelt Képviselő-jelölt!
2014-09-22

Az elmúlt évek során bizonyára az Ön számára is nyilvánvalóvá vált, hogy a vezetésem alatt milyen mértékű lepusztulási helyzetből lett egy fejlődő irányba állítva szeretett településünk, Érpatak. 

A következő ciklusban mindenképpen ezen az úton kívánom előre vinni Érpatakot, az áldozatkészségemből és a tanulásra fordított rengeteg időm és energiám révén felhalmozott hozzáértésem és a sok–sok szituációban összegyűjtött szakmai tapasztalatom-tudásom által.
 
A helyhatósági választásokhoz közeledvén, most azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fent leírtak tudatában hajlandó-e egyértelműen állást foglalni az eredményeim, és az azokat továbbfejleszteni kívánó programom mellett, és hajlandó-e aktív és nyílt elkötelezettséggel támogatni és segíteni a kampányban és a következő 5 évben az általam képviselt irányvonalat. 
 
Amennyiben IGEN a válasza, akkor kérem, hogy biztosítson lehetőséget egy személyes egyeztetésre
 a polgármesteri hivatalban vagy egy Ön által megjelölt tetszőleges helyszínen
 2014. szeptember 25-e, csütörtök 17,00 óráig, s
amennyiben nem kíván személyesen konzultálni, akkor írásban küldje meg véleményét részemre.
 
Ha az a szándéka, hogy más irányba kívánja vinni a települést és más polgármester-jelölt programját kívánja támogatni, azt is elfogadom, de bizonyára megérti, hogy én olyan emberekkel akarok szorosan együttműködni és belőlük egy településfejlesztési csapatot megszervezni, akik kiállnak a településünk fejlődését garantáló gyakorlatom és a programom mellett, van határozott elképzelésük a település jövőjéről, és ezen elképzelésüket meg is vallják nyíltan és őszintén.
 
Érpatak, 2014-09-22.
Tisztelettel:
 
 
Orosz Mihály Zoltán
polgármester, polgármester-jelölt
 
 
 
Utóirat:
 
 
Amennyiben más irányba kívánja vinni a települést és más polgármester-jelölt programját kívánja támogatni és ennek az okát hajlandó megosztani velem, akkor arra is nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis nagyon érdekel, hogy tehetségtelen és alkalmatlan polgármester-jelöltek mivel tudják megtéveszteni és félrevezetni a lakosságot, hogy egy bizonyítottan a fejlődést garantáló útról a település letérni akarjon. Melyek azok az aktuális hazugságok, amelyek révén egyesek a biztonságot, a nyugalmat, az ingatlanok növekvő értékét, az építő, nem parazita típusú lakosok pozitív betelepedési folyamatait stb. hajlandóak kockáztatni és a települést katasztrofális közállapotok újra bekövetkezésének kiszolgáltatni a gyengekezű, felkészületlen, totálisan bizonytalan polgármesterjelöltek hatalom és pénzéhségének kiszolgálása céljából. 
 
Ez azért is nagyon fontos, mert ha körbe tekintünk a terrorban tartott és elnéptelenedő vidéki településeken, akkor könnyen belátható, hogy hozzánk hasonló eredményeket nagyon kevés helyen sikerült megvalósítani. Ezzel kapcsolatba bármit is próbálnak hazudozni a Fideszes haszonleső lakájok, akkor is kétségbevonhatatlan tény, hogy a vidéki problémákat sem elődeik: az MSZP, sem pedig a FIDESZ nem tudták megoldani a rendelkezésére álló 8 évben. 
 
A megoldás mindig a polgármester rátermettségére, hozzáértésére és bátorságára alapozott teljesítményein múlott és nem (!!!) azon, hogy az adott polgármester, hogyan „fényezi” az aktuális hazaáruló politikai garnitúra fenekét. A polgármesteri tisztség-gyakorlásnak a titka nem ez!! (Hofi Géza 80-as évekbeli kifejezését használva a tehetségtelen politikai vezetők azért rontanak el mindig mindent, mert azt hiszik, hogy nem kell érteni semmihez, szerintük az a jobb és alkalmasabb vezető, akinek „szarosabb a szája a seggnyalástól”.) Hiába próbálják újraerőltetni ezt a meddő zsákutcát a Fideszes tehetségtelen haszonleső lakájok, ez a módszer már a kommunista időkben is és napjainkban is megbukott.