NYOMTATÁS

In memoriam LIPUSZ ZSOLT
2015-05-22

Megrendülten, mély fájdalommal tudatjuk, hogy barátunk és kollégánk LIPUSZ ZSOLT TEMETÉSE 2015. június 04-én 14 órakor lesz Nyíregyházán (a Pazonyi út 4. szám alatt található) Északi Temető Korányi úti bejáratánál lévő újabb ravatalozóban.                                                         

Lipusz Zsolt, 2015-05-21-én ősi magyar földön Székelyhídon 51 éves korában váratlanul elhunyt és visszaadta lelkét a Teremtőnek.

 

Ő volt hazánkban egyike azon legfelkészültebb történelemtanároknak és publicistáknak, aki a világban berendezett és liberális demokráciának elnevezett szabadkőműves színházban átlátta a bábjátékot, felismerte a rendezőket, a háttérből irányítókat, a mozgatottakat s a színházi súgókat és ezen felismerésével kapcsolatban nem rejtette véka alá a véleményét. E miatt a színdarab rendezői és a „színházi felügyelőbrigád” a liberális gyűlölet-média megbélyegzetté tette és a katedrától való eltiltásra „ítélte”, mely elvárást a hazai politikai és köztisztviselői lakáj-réteg meg is fogadott és annak rendje és módja szerint végre is hajtott, így ő óriási történelemtudása ellenére egész életében mellőzött lett a hazai oktatási rendszerben. Ez volt az ő életének abszurd és szinte feldolgozhatatlan szituációja és tragédiája és a hazaáruló politikai és köztisztviselő-közalkalmazotti garnitúra ellene elkövetett hazaáruló bűnének lényege.
Igazságérzete, becsülete és hazaszeretete kiváltotta a háttérből irányító antikrisztusi erők haragját.
 
Ennek az abszurd hazaáruló szituáció okozta folyamatos stressznek a feldolgozása nem sikerült neki. Itt Érpatakon segíteni tudtunk, de megmenteni nem. Érpatak Önkormányzata saját halottjának tekinti.
 
A nemzeti oldal elvesztette egyik jeles képviselőjét, de leljük vigaszunkat abban, hogy Lipusz Zsolt úgy találkozott Istennel, hogy a kollaboráns és gyáva lakájpolitikusaink hazaárulása következtében brutális megszállás alatt lévő hazánkkal ellentétben bizonyára örök hazájában már nem kell szégyenkeznie hazaszeretete miatt.
 
Requiem æternam dona ei, Domine, et lux perpetua luceat ei. Requiescat in pace. Amen.
 
Érpatak, 2015-05-22
 
Érpatak Önkormányzata nevében
 
Orosz Mihály Zoltán
Érpatak polgármestere
 
Az ÉRPATAKI MODELL ORSZÁGOS HÁLÓZATÁnak vezetője
 


Utolsó előadása | Búcsúztató beszéde |