NYOMTATÁS

Sajtótájékoztató az ügyészség előtt
2015-12-01

ÉRPATAK KÖZSÉG LAKOSSÁGA KÖVETELI A PÉLDÁS LAKOSSÁGI ÉS RENDŐRSÉGI ÖSSZEFOGÁSSAL NAGYON HAMAR KÉZRE KERÍTETT SOROZAT-TOLVAJOK (MINT „ÉLETKEZDÉSI TÁMOGATÁS” RÉVÉN A GYÁMHIVATAL ÁLTAL ÉRPATAKRA MIGRÁLTATOTT KÖZEL 20 FŐS BELSŐ MIGRÁNSOK „KIS CSALÁDJÁBÓL” MÉG ÉRPATAKON LÉVŐ 2 UTOLSÓ EGYEDÉNEK AZ) ELŐZETES LETARTÓZTATÁSBA HELYEZÉSÉT!!!

 

 „ Én ………….. fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; 
ügyészi tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom.
Törvényes kötelezettségeim teljesítése során elfogulatlanul és részlehajlás nélkül járok el.
 Isten engem úgy segéljen”
(ügyészségi eskü)
 
Tájékoztatjuk a sajtó tisztelt képviselőit, hogy
2015. december 1-én, kedden 14.00 órakor
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség (Nyíregyháza Bocskai u. 4. szám) bejárata előtt
sajtótájékoztatót tartunk az alábbi témában:
 
1./ ÉRPATAK község lakossága követeli a példás lakossági és rendőrségi összefogással nagyon hamar kézre kerített sorozat-tolvajok (mint „életkezdési támogatás” révén a gyámhivatal által Érpatakra migráltatott közel 20 fős belső migránsok „kis családjából” még Érpatakon lévő 2 utolsó egyedének az) előzetes letartóztatásba helyezését!!!
 
2./ Elegünk van abból a nemzetellenes ügyészségi-bírósági joggyakorlatból, ami  a társadalom életét megkeseríteni akaró kiilleszkedett bűnözők „érdekeit” védi és nincs tekintettel a jogkövető többségi társadalom jogsérelmeire!!!
 
3./ Nem kívánjuk ismételten tapasztalni azt az esküszegő ügyészi visszaélést, amit elkövettek néhány hónapja, amikor az AK 63-as automata hadi fegyvert és hozzátartozó éles lőszereket rejtegető cigány származású kiilleszkedett személyt is egy nemzetellenes ügyészi mérlegelés következtében az elfogást követő 2. napon kiengedték és azóta sem találják az elkövetőt.
 
4./ Ha a saját vagyonát megmenteni akaró borosgazdákkal tud keménykedni a nemzetellenesen működtetett (i)gazságszolgáltatás, akkor lépjen fel a kiszolgáltatott nyugdíjasokat is fosztogatni akaró bűnözőkkel is!!!
 
5./
Tények.hu: Lerészegedtek a lopott pálinkától a tolvajok
 
Police.hu: Betörés, lopások Érpatakon – rendőrkézen a gyanúsítottak
 
Szon.hu: Apa és fia együtt lopott Érpatakon 
 
 
6./
facebook bejegyzés (1)
facebook bejegyzés (2)
facebook bejegyzés (3)
 
7./ Minden tisztességes érdeklődőt szeretettel várunk!!!
 
polgármesteri esküm szerint tisztelettel: 
 
Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere
 
„Én, Orosz Mihály Zoltán becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy 
Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek; 
jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; 
polgármesteri tisztségemből eredő feladataimat Érpatak fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom. Isten engem úgy segéljen!”
(polgármesteri eskü)